Horrorfestival

Af Kenn Andersen, 26-11-2021

Her i årets mørkeste måneder er der horrorfestival på Cinemateket!

Igennem hele december og januar kan du opleve filmforevisninger og foredrag der sætter fokus på horror-subgenren Folk-horror: Der er naturmystik, overtro, ritualer, magi, hekse og alskens andet okkultisme.

Cinemateket viser gamle klassikere, glemte perler samt helt nye filmproduktioner. Til nogle af arrangementerne stilles Asta Bar til rådighed for danske forfattere, forskere og andet godtfolk der enten har noget klogt at sige om, flirter med, eller har kastet sig hovedkulds ind i folkloregenren. Til foredragene vil du opleve, at filmgenren perspektiveres til parallelstrømme inden for både klimapolitik, litteratur, podcasts, tegneserier, forskning – og mystik.

Du kan blandt andre opleve Benni Bødker, Vera Skvirskaja, Dennis Jacob Rosenfeld, Nanna Goul, Andrea Hejlskov, Mads Peder Lau Pedersen, Peter Raagaard, Ander Jørgen Mogensen, Kasper Opstrup og Lars Movin.

Fra Fantask stiller vi med en pop-up shop. Vi har bøger og tegneserier med, som alle trækker på folkloren og som kan sikre, at dine mareridt ikke ender, når du træder ud af biografmørket.

Vi deltager på åbningsdagen den 1. december og igen den 5. december. Har du planer om at gå all-in, så anbefaler vi, at du bestiller en 5-for-4-billet. Billetten og alle de mange fede arrangementer kan du læse om, hvis du klikker dig ind på horrorfestivallens Facebookbegivenhed via linket i dette opslag.

Vare tilføjet til kurv

Gå til kurv