Udsalg på gamle blade

Af Kenn Andersen, 05-01-2023

I hele januar og februar måned har vi tilbud på blade (løse enkeltblade ikke samlinger) udgivet i 2021 eller før.

De af jer, der har været oppe i vores arkiv, ved, at vi har rigtigt mange gamle blade på hylderne - det er derfor der dufter så dejligt, af ren koncentreret nostalgi på vores kontor.

Det er blevet tid til at trimme lageret igen. Derfor er der halv pris på alle blade i arkivet som er udgivet før 2022. Tilbuddet gælder helt frem til den 28. februar.

Via linket her kommer du direkte ind i arkivet. Der er 1540 websider fyldt med gamle perler og glemte skatte.

Vi anser også de gamle magasiner som blade, dem finder du her

På hjemmesiden ser du den normale pris, vi fratrækker 50% fra prisen, idet vi sender varerne, om du har fri fragt afgøres af den endelige pris efter rabat.

Udgivelsesdatoen for bladene finder du ved at klikke dig ind på hvert enkelt blad. Når man klikker på et blad, kan man under titlen se udgivelsesåret. Hvis bladet er udgivet før 2022, så er det til 50%.

Da blade kan tage noget tid at finde frem, kan vi ikke love, at de går afsted med posten samme dag, de bliver bestilt, og laver du en pick-up bestilling, bør du nok vente med at komme ind, til vi skriver, din sending er parat.

Pick-Up på tilbudsvarer skal afhentes indenfor 1 uge, ellers sættes de ud igen, og det er så at sige: først til mølle og så længe lager haves. Happy hunting!

Vare tilføjet til kurv

Gå til kurv